Het is alweer een tijdje geleden dat ik op vakantie was, maar nog vaak krijg ik reacties en vragen/tips over mijn vakantie van afgelopen september. Daarom wil ik in deze blog jullie alles vertellen over de allermooiste en vetste reis die ik ooit gemaakt heb. Mijn bestemming dit jaar was de westkust van Amerika! Al mijn hele leven heb ik deze reis willen maken en was dit een grote droom voor mij. Wanneer je ooit van plan bent deze reis ook te gaan maken, wil ik jullie graag alle tips en plekken vertellen die echt een must zijn!

Op vrijdag 8 september begon dan eindelijk mijn avontuur! Vanuit Düsseldorf vloog ik samen met mijn broer (Nick), mijn schoonzus (Elza) en mijn vriend (Giel) naar de eerste bestemming van onze reis: San Franciscooo! Wat een geweldige stad is dit! We hadden anderhalve dag in deze stad, dus dat was vrij kort. Voorafgaand aan de reis had ik eigenlijk alles uitgezocht wat we echt moesten zien (voor de hele vakantie), dus we hadden een hele strakke planning. In San Francisco zijn we lekker de stad gaan verkennen en hebben onder andere Alcatraz, The Golden Gate Bridge, Chinatown, Pier39 (waar alle zeehondjes liggen, superleuk), Mission District en nog veel meer leuke plekken bezocht. Echt allemaal hotspots die ik iedereen ook zou aanraden. We hadden ons hotel aan Union Square en konden vanuit hier alles goed bereiken. De opstapplaats van bekende en super leuke ‘cable car’ in de stad was praktisch bij ons hotel, dus dat was ideaal! In San Francisco zat één van mijn favoriete restaurant ‘Cheese Cake Factory’ en hier hebben we dan ook meerdere malen tijdens onze vakantie gegeten, heeerlijk! Onze laatste avond in SF hebben wij doorgebracht in de rooftopbar van het Hilton hotel. Een prachtige locatie met een geweldig uitzicht!

Op dag 3 ging onze roadtrip beginnen. De stemming zat er al helemaal in toen wij onze cabrio’s op gingen halen voor onze trip (Ford Mustang & Chevrolet Camaro). Jullie kunnen wel voorstellen dat de mannen die wij bij hadden op dat moment 2 kinderen waren. Wanneer je ooit een roadtrip zoals ons gaat doen, zou ik dit echt met een cabrio doen. Je zit veel tijd in de auto, en wanneer je dan toch in de ‘’open lucht’’ zit.

Onze eerste bestemming na SF was Yosemite National Park. Waaaauw, wat was dit mooi! Dit is een onwijs groot en mooi. Wanneer je in Californië bent, mag je dit absoluut niet overslaan. Het heeft granieten kliffen, watervallen, heldere beekjes, bergen, gletsjers en er lopen wilde beren rond (hebben wij overigens niet gezien, gelukkig!!). We zijn een dag in het national park geweest. Ik zou anderen aanraden om er zeker 2 dagen voor uit te trekken. Vanuit Yosemite National Park zijn wij doorgereden naar Sequoia National Park. Hier staan de welbekende reusachtige Sequoia bomen. De bomen zijn echt zo onwerkelijk breed en hoog, dat je echt non-stop bij iedere boom even stopt om hem even te bekijken. In dit National Park staat dus ook de grootste boom ter wereld. Deze is 84!!! Meter hoog en 8 meter breed. Heeel onwerkelijk! Ook dit national park is ook weer een aanrader om naar toe te gaan. 1 dag voor dit national park vonden wij ook zeker genoeg.

Onze volgende bestemming was Death Valley National Park. Death Valley is een national park dat vaak door de toerist overgeslagen of onderschat wordt. Wij twijfelden ook om hem te bezoeken, omdat ik weinig mensen sprak die het park bezocht hadden. Het lag op dat moment op onze route naar Las Vegas, dus we hebben toch besloten om hem mee te pakken. Dit is echt de beste keuze ever! Dit national park is zooooo vet! Zelfs Eén van de mooiste plekken van onze reis. Allereerst omdat je er geen verwachtingen van had en daar dan aankomt en zo mooi blijkt te zijn! Death Valley is één van de droogste gebieden op aarde en waar het zelden regent (gemiddeld 50 mm per jaar). Het schijnt ook zo te zijn dat wanneer het dan wel een keer regent, het hele gebied vol mooie bloemen staat. Heel indrukwekkend dus!

Zoals ik net al een beetje verklapte was onze bestemming na Death Valley Las Vegas. Tja…We kennen deze stad allemaal al zonder er ooit geweest te zijn en is toch wel een plek waar je in je leven geweest moet zijn. Terecht, want de stad is fantastisch, maar vooral echt TE bizar. Casino’s, maffe toeristen, heel onwerkelijk en precies wat je ervan verwacht. Wij verbleven in Hotel Circus Circus, één van de bekendste hotels aan de strip van Las Vegas. Deze 3 dagen stonden dan ook voor ons in het teken van genieten van de zon, in de avond drankjes doen en uiteraard gokken. Ik kan me voorstellen dat toeristen hele verschillende meningen hebben over Las Vegas, maar wij vonden het alle 4 GEWELDIG! We zijn naast de strip ook naar het ‘oude’ Vegas geweest in Fremont Street. Dit is eigenlijk het echte Vegas. Super om naartoe te gaan! Ook hebben we een bezoekje gebracht aan een schietbaan en zijn we bij de welbekende ‘pawn shop’ van tv geweest. Een aanrader om te gaan eten in Vegas is Maggiano’s Little Italy, Heart Attack Grill en voor de lunch bij Peppermill.

Vanuit Vegas zijn Nick en Elza naar huis gevlogen. We hebben het overigens echt super met zijn 4en gehad en in één week voor een heel jaar gelachen en leuke dingen met elkaar meegemaakt. Dat nemen ze ons nooit meer af :) Wij waren op dit moment halverwege onze vakantie dus hadden nog veel leuks op de planning. Onze volgende bestemming was Page. Een heel leuk plaatsje in Arizona. In Page zijn we naar Horseshoe Bend gegaan. Dit was echt het aller-aller mooiste van de vakantie. We hebben hier wel 3 uur gewoon gezeten en genoten van deze plek en de zonsondergang. We zijn deze avond gaan eten bij John’s BBQ. Echt ook een aanrader wanneer je een stop in Page maakt. Dit is een typisch Amerikaans ‘’restaurant’’ op straat aan grote picknicktafels je eten geserveerd krijgt van ‘John’s BBQ’. Vanuit Page zijn wij doorgereden naar de Grand Canyon. Dit is uiteraard ook een plek die je gezien moet hebben. We hadden van tevoren allerlei boodschappen gedaan en hebben gepicknickt in de Grand Canyon. Prachtige plek en voldeed aan alle verwachtingen die wij ervan hadden. Wij vonden 1 dag in de Grand Canyon genoeg.

 

Vanuit de Grand Canyon zijn wij doorgeden naar Sedona. Sedona is echt een western-stadje in Arizona. De hele natuur is van rode steen en het is prachtig hier. In De Sedona heb je talrijke winkels, restaurants en kunstgalerijen. Prachtige en gezellige plek! Leuk om hier 2 dagen te zijn. Na Sedona zijn wij naar Los Angeles gegaan. Het was bijna 8 uur rijden, dus hebben wij een tussenstop in Palm Springs gehad. Hier is in april altijd Coachella, dus ook zeker leuk om gezien te hebben.

Los Angeles is een stad die iedereen heeeel anders ziet. Bijna iedereen die ik erover sprak was vrijwel negatief of vond het tegenvallen. Wij hadden 3 dagen en LA. Mijn mening? Een fantastische stad! Ik kan me ook voorstellen dat mensen dit niet zo zien, maar wij vonden het beiden fantastisch! Het is een hele grote stad en ik moet toegeven dat de bekende plekken zoals Hollywood dan ook het minst leuke is. Naast Hollywood hebben we fietsen gehuurd en zijn we langs Venice Beach en Santa Monica (pier) gefietst en hebben hier meest prachtige zonsondergang ever gezien. We hebben geshopt in Santa Monica zelf, hebben op Venice Beach genoten van de relaxte sfeer die daar hing, zijn een middagje naar Rodeo Drive en Beverly Hills gegaan, hebben downtown bezocht. Voor ons was LA echt geslaagd en zeker een plek waar wij nog ooit terug willen gaan.

Vanuit LA zijn was het onze planning om via de kustlijn weer naar het noorden te gaan. Onze eerste stop aan de kustlijn was Santa Barbara. Hele leuke plek en hier hadden we echt even ons rustmomentje. Zoals misschien al wel uit dit hele verhaal is gebleken, was onze planning echt enorm en hebben wij veel gezien in gedaan in een relatief korte tijd. Gemiddeld reden wij 4 uur op een dag van A naar B. Het was vanaf nu echt even tijd voor een weekje relaxen. We hadden in Santa Barbara een resort vlak langs het strand geboekt en hebben hier heerlijke verse vis gegeten. Santa Barbara heeft een heel gezellig centrum met leuke winkeltjes en restaurants.

 

Vanuit Santa Barbara zijn wij doorgereden naar Monterey. Een plekje waar wij naartoe zijn gegaan voor de walvissen-spot. We zijn hier een middag met de boot meegegaan en hebben onwijs veel dolfijnen, walvissen en zeehonden gezien. Echt heel bijzonder om dit ook nog gezien te hebben!

Vanuit Monterey hebben we een stop gemaakt in Santa Cruz. Hier is een superleuk pretpark aan het strand (Santa Cruz Beach Boardwalk). Leuk om even een stop te maken! Vanuit Santa Cruz hebben we een kleine stop in San Jose gemaakt en heerlijk gegeten en geshopt. Vanuit San Jose kwam onze vakantie helaas aan zijn einde. We gingen terug naar San Francisco en hadden hier nog 2 dagen. We hebben hier deze laatste 2 dagen niet heel veel meer gedaan dan lekker wandelen en ons voorbereid op onze reis terug.

 

Deze reis was echt de allermooiste, vetste en gaafste reis die ik ooit gemaakt heb. We hebben veel gedaan, veel gezien, veel gereden en hebben echt herinneringen voor het leven. Ik heb in deze blog een beetje verteld wat wij gedaan hebben en wat je zeker moet doen als je deze reis ooit gaat maken. Ik kan natuurlijk hier nog uren over blijven typen, maar daar zitten jullie helemaal niet op te wachten J Mocht je vragen en/of tips hebben over onze reis? Stuur mij gerust een mailtje! We hebben ook nog een super leuke aftermovie gemaakt die dit verhaal een beter beeld geeft, veel kijkplezier en super leuk dat je (weer) de tijd hebt genomen om mijn blog te lezen.

 

GROOT NIEUWS ? 

Eindelijk mogen wij het grote nieuws bekend maken! Fashion Addicts gaat verhuizen en uitbreiden ? Vanaf ‪1 maart‬ worden wij trotse eigenaresses van Fashion Addicts’ conceptstore in een geheel nieuw en prachtig pand op De Hovel 22 in Goirle!

Al bijna 5 jaar gaan wij (Demy en Simone) wekelijks op pad om de leukste fashion-items voor jullie inkopen, en vanaf ‪1 maart‬ komt onze lieve en creatieve schoondochter/zus ons team en Fashion Addicts versterken met een onwijs leuk assortiment aan cadeauartikelen, woonaccessoires, meubeltjes en nog veel meer! HOE LEUK ?

We zijn nog druk met alle voorbereidingen en het uitwerken van alle ideeën voor in onze unieke conceptstore! Mocht jij nog leuke tips hebben voor ons zijn wij natuurlijk super benieuwd! En tot die tijd ontvangen wij jullie uiteraard nog in onze boutique op De Hovel 51!

Liefs, Demy, Simone en Elza ?

Jaaaaa! Daar ben ik weer na 5 lange maanden! Ik heb veel groetjes, berichtjes, appjes en reacties gehad over hoe het met mij gaat, wat ik nu precies allemaal doe of gedaan heb en of ik het leuk heb gehad. Daarom dacht ik dat het weer eens leuk was om een blog te schrijven over waar ik de afgelopen 5 maanden heb uitgehangen en wat ik gedaan heb!

Zoals velen van jullie weten ben ik 4 jaar geleden vanuit thuis en op evenementen begonnen met Fashion Addicts. Destijds ben ik naast deze activiteiten ook gestart met de opleiding Advanced Business Creation op Avans in Den Bosch. Omdat het klantenbestand van Fashion Addicts steeds groter werd en ik merkte dat er veel vraag was naar een fysieke winkel, besloot ik 2,5 jaar geleden mijn droom te verwezenlijken en werd Fashion Addicts’ boutique een feit. Ondanks dat ik wist dat dit mijn passie is en dat ik hier veel uurtjes mee kwijt ben, heb ik toch besloten om mijn opleiding gewoon door te zetten om er toch alles aan te doen om toch een HBO-diploma op zak te hebben!

Afgelopen half jaar heb ik mij non-stop moeten focussen op het afstuderen. Dit heb ik bij ByDanie gedaan en dat was wel even een droom die uitkwam :-) Normaal gesproken is het tijdens je afstudeerperiode niet de bedoeling om mee te werken binnen het afstudeerbedrijf. Aangezien ik echt wat van het bedrijf wilde zien en toch de praktijkervaring mee te pikken, heb ik er toch voor gekozen om dit wel te doen en 40 uur mee te werken (naast het schrijven van mijn scriptie en Fashion Addicts). Mensen die ook weleens een scriptie hebben geschreven kunnen wel begrijpen dat deze periode KILLING was. Ondanks dat heb ik super super veel geleerd.

ByDanie’s HQ zit gevestigd in Amsterdam. Daarom heb ik afgelopen half jaar ook in Amsterdam gewoond. Ik verbleef deze 5 maanden in The Student Hotel in het hartje van Amsterdam. The Student Hotel is een hotel waar je als student 5 maanden kunt verblijven. Dit was echt super! Het hotel beschikte over een sportschool, een eigen restautant, een studeerruimte, een fantastisch uitzicht over de stad en heeft een geweldige locatie (op loopafstand van de Albert Cuypmarkt). Ook echt een aanrader voor een weekendje Amsterdam! Ik zal snel een nieuwe blog schrijven over de leukste hotspots van Amsterdam (wat die ken ik ondertussen wel, haha!)

Tijdens mijn stage zat ik op het kantoor van ByDanie en was ik onder andere verantwoordelijk voor de afspraken van Danie, werkte ik mee met het voorbereiden van alle (pers)events), ondersteunde ik mijn collega's met alles rondom (persona)styling, oftewel helemaal leuk! In de tweede maand van mijn stage kwam er binnen de afdeling events een functie vrij en heeft Danie mij gevraagd of ik het leuk vond om deze functie over te nemen tijdens mijn stage. Hier heb ik uiteraard volmondig JA!! op gezegd.

Zo heb ik onder andere meegewerkt aan (pers)events voor Alix The Label, L’Oreal Colorista, Moët Chandon, het festival Share A Perfect day, de persreis naar Rome (ookwel bekend als GlamourXByDanie) en ik was verantwoordelijk voor de fotoshoots voor de lookbooks van de schoenenmerken Clic! en Toral voor de wintercollectie 2017. Kortom, veel mogen doen naast het schrijven van mijn scriptie waar ik (ook) onwijs veel van geleerd heb (zowel van alle verantwoordelijkheid die ik zelf had, als van Danie zelf).

Daarnaast mocht ik ook met en voor Danie naar (personal) stylingsklussen voor o.a. Chantal Janzen, Sylvie Meis, Johnny de Mol, Renate Gerstanowitsch of voor tv-programma’s zoals Dance Dance Dance, Holland’s Got Talent, etc. Ik was dus voor mijn stage ook regelmatig te vinden in de P.C. Hooftstraat, super grappig en jammer genoeg niet voor mijzelf haha! Het was een supergave stageperiode waarin ik veel heb mogen zien en doen. Ik ben Danie en het team ook onwijs dankbaar dat ze mij deze vrijheid hebben gegeven. En.. ik mocht altijd mee naar leuke events vanuit ByDanie zoals naar de boeklancering van Xelly en Monica Geuze, productlanceringen van vette merken zoals Heineken en ik heb zelfs een meet&greet met Gigi Hadid gehad, hoe cool?!

Voor mijn scriptie heb ik voor ByDanie onderzoek gedaan naar hoe zijn de merkassociatie met de afdeling events kunnen verbeteren. ByDanie heeft een afdeling events en organiseert super gave (pers)events! Toch associeert de doelgroep ByDanie alleen maar met styling en fashion en niet met events. Tijdens mijn afstudeerperiode stond branding centraal en heb ik een nieuw merk voor ByDanie opgezet met daarbij een strategie om de merkassociatie te verbeteren. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd met een 8,2 hiervoor en gemiddelde van 7,4 voor de hele opleiding. Super blij mee en stiekem ook wel trots op mijzelf! Nooit geen school meer…..YES!!

Ondanks dat ik een hele leerzame en geweldige periode heb gehad ben ik nu weer terug op ‘’Goolse-bodem’’. Ik vind het heeerlijk om weer thuis te zijn in mijn eigen winkeltje. Het is toch echt mijn kindje en vind dit nog steeds het allerleukste om te doen! En… Hoe leuk Amsterdam ook is, kunnen ze nergens aan de Brabantse gezelligheid tippen :-) Ik sta nu zelf 4 dagen in de winkel en ben de andere dagen achter de schermen bezig met de webshop en andere leuke dingetjes die nog op de planning staan en we nog even geheim houden! 

Toch wil ik nog even zeggen dat dit mij never gelukt was zonder de hulp en flexibiliteit van mijn lieve mama, Daantje en Jessica! Mijn lieve mama allereerst doordat zij mij de afgelopen 4 jaar onwijs veel heeft geholpen met de winkel, omdat ik toch vaak naar school toe moest en ik dan altijd op haar kon rekenen. Lieve mams, bedankt voor alles! En natuurlijk Daantje en Jessica die de afgelopen 5 maanden ook onmisbaar zijn geweest voor mij. Zonder jullie was mij dit ook nooit gelukt! En als laatste wil ik jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen in Fashion Addicts en ook dat jullie de tijd hebben genomen om deze weer blog te lezen! Zonder jullie gezelligheid en enthousiasme, was ik niet met zoveel plezier en heimwee teruggekomen naar dit vertrouwde plekje!!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog geschreven heb. Zoals jullie van mij gewend zijn schrijf ik altijd blogs over bestemmingen waar ik geweest ben. Aangezien ik regelmatig tussen alle drukte een tripje plan, heb ik weer 2 leuke bestemmingen bezocht waar ik jullie wat over kan vertellen.

Allereerst ben ik naar Berlijn geweest. Echt een toffe stad! Ondanks dat ik het geen sfeervolle stad vond, is het wel een stad die je gezien moet hebben. Samen met Giel hadden we een hotel in Mitte. In Mitte liggen de meeste en de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn. De eerste dag hebben we een fiets gehuurd en zijn we langs al deze mooie plekken gefietst. Zo hebben we een bezoek gebracht aan het Holocaust monument, De Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en alle andere bezienswaardigheden die zich in Mitte bevinden. Aan het einde van de dag zijn we gaan shoppen in en rondom het warenhuis KaDeWe en Alexanderplatz. We hadden van veel vrienden te horen gekregen dat we echt uit moesten gaan in Berlijn. Als tip kregen we Berghain. Dit is één van de bekendste technoclub van de wereld, waar een enorm streng deurbeleid is. Normaliter kom je daar als toerist echt niet binnen en sta je van tevoren vaak in een rij van 3 uur. Er staan hele blogs en YouTube filmpjes online met als titel ‘’How to get into Berhain?’’ Wij waren natuurlijk super eigenwijs en zijn gaan Googelen hoe de gemiddelde ‘’Berhain Bezoeker’’ er dan uitziet en met die inspiratie hebben we outfits gekocht. Na heel wat voorpret en de line-up ingestudeerd te hebben voor eventuele vragen aan de deur gingen wij een poging wagen. Na een uurtje in de rij te hebben gestaan (met achter ons een wachtrij van ongeveer 4 uur), en bijna 80% van de mensen voor ons afgewezen hebben te zien worden stonden we voor de enge en beruchte portier waar iedereen op het internet over schrijft. De enge man vol tattoos in zijn gezicht keek mij boos aan en knikte dat wij naar binnen mochten…. Yesssss!, het was ons gelukt!!! Het was echt een hele bizarre club waar zelfs je telefoon afgeplakt werd zodra je binnenkwam, omdat daarbinnen niets gefilmd of gefotografeerd mag worden, ZO creepy. Ondanks dat het niet mijn muziek is, en de tent echt super duister was, was het een ervaring om nooit te vergeten en horen we nu achteraf dat het echt bijzonder was dat we binnen zijn geweest. Lucky me :) Aangezien wij maar 2 dagen in Berlijn zijn geweest, heb ik er niet zoveel extra over te vertellen. Ik vind Berlijn een hele bijzondere stad. Het is eigenlijk een kille en duistere stad, maar dat maakt het toch weer vet. Zeker een stad die je gezien moet hebben.

Een paar weken later heb ik een andere gave trip gemaakt. Deze trip ging naar mijn allerbeste vriendinnetje in… Florida!! Wauw, wat een gave omgeving. Mijn vriendinnetje Charlotte verblijft hier voor een periode van 10 maanden en aangezien ik haar echt niet zo lang kon missen, ben ik haar gaan bezoeken. Na een lange vlucht kwam ik aan in het mooie Miami. Vanuit hier ben ik met piepende banden naar Boca Raton gereden om zo snel mogelijk naar mijn vriendin te gaan, die op dat moment nog aan het werk was. Vol verassing stond ik ineens voor haar neus op het werk, tja… Hier had je bij moeten zijn :) Charlotte werkt en woont in Boca Raton. Boca Raton is een dure en chique plaats net boven Miami, waar echt hele rijke mensen een (vakantie) huis hebben. De eerste paar dagen kon Char helaas geen vrij krijgen en heb ik overdag mijn eigen plan getrokken in en rondom Boca Raton en ben ik met de uber-taxi een dag naar Miami gegaan. Best eng, maar ook wel super leuk om alleen eens op pad te gaan en in je uppie een grote stad te ontdekken.

In Miami had ik een dag tour in en een stukje rondom Miami geboekt. Miami is echt een geweldige stad met een super mooie skyline. Ik hoorde van veel mensen dat Miami tegenvalt, maar daar ben ik het echt niet mee eens, ik vond het geweldig! Aan het einde van deze dag ben ik met de boot langs Star Island, Fishers Island en Venetian Islands gegaan waar bekende sterren zoals Jennifer Lopez, Julio Iglesias, Ricky Martin, Shakira en Will Smith een huis hebben en waar Scarface is opgenomen. Echt gaaf om te zien!

De eerste dagen natuurlijk ook flink opstap geweest met mijn vriendinneke! In Amerika is het normaal dat je ongeveer een (half) uur rijdt naar de club. We zijn in verschillende plaatsjes zoals Delray & West Palm Beach opstap geweest. Het was geweldig! De mensen die mijn snapchat story hebben gevolgd zullen dat wel kunnen beamen…. VOORSCHUT!!! Achja, het was gezellig en daar gaat het om :-)

Na die dagen hebben we samen een mini roadtrip door Florida gedaan. We hebben een auto gehuurd en zijn naar Key West gereden. Key west is het laatste eilandje van de bekende ‘’Keys’’ van Florida. Prachtige rit en Key West is echt super mooi. Het is een klein plaatsje met allemaal kleine poppenhuisjes zoals ik het zelf noem. Wanneer je ooit Florida gaat bezoeken is dit zeker een aanrader! Key West ligt 60 miles van Cuba af en heeft prachtige stranden en een mooie zonsondergangsspot. We zijn hier ook wezen snorkelen. Na een kwartier nog net niet hangend aan het trapje van de boot gehangen te hebben om zo snel mogelijk weer op de boot te zijn, wanneer er een gekke vis voorbij kwam, overkwam mij iets wat ik totaal niet aan zag komen…. Er kwam een hele grote gekke vis voorbij, waarvan ik nog echt even dacht van ‘’Wat een engerd’’. Riep er een aantal seconde later iemand heel hard ‘’SHARK!!!!’’ En tja.. Toen was ik heel heel blij dat ik dicht bij het trappetje zat, want ik zat binnen 1 seconde in de boot. Uiteraard was het grote en gevaarlijke haai, maar dan nog… DOODENG! Tijdens deze boottocht hebben we ook wilde dolfijnen gespot. Dit maakte natuurlijk alles goed :)

Vanuit Key West zijn we langs alle andere mooie Keys gereden terug naar de bewoonde wereld.. of naja.. de bewoonde wereld voor Krokodillen.. The Everglades! Het National Park is een natuurgebied in het zuidwesten van de staat Florida. Hier zijn we met een Airboat over het water van de Everglades gegaan. Dwars door de Mangroves, met een hoge snelheid over de open stukken water, om hele grote krokodillen te spotten. Echt een top ervaring!

Vanuit de Everglades zijn we naar Miami gegaan, waar ik zelf een paar dagen van tevoren al alleen was geweest. Hier hebben we gewoon een beetje rondgehangen op Miami Beach, Ocean Drive en op zijn tijd even genoten van een heerlijke cocktail. De laatste dag in Miami hebben we nog wat gewinkeld en wilde we een kijkje gaan nemen bij de bekende Miami Ink. Miami Ink is bekend door hun Amerikaanse realityshow over de dagelijkste bezigheden in een tatoeagestudio in Miami Beach. Toen we er naartoe liepen riep ik heel stoer ‘’als ze tijd hebben zou ik er meteen een tatoeage laten zetten’’ waarop mijn vriendin meteen reageerde ‘’wow ik ook’’. Ik had al heel lang een idee en ontwerp maar had hem gewoon nog steeds niet staan. Miami Ink staat bekend om haar lange wachtlijsten van soms wel anderhalf jaar, dus ik kon deze uitspraak wel heel stoer doen, omdat ik eigenlijk toch wel wist dat ze geen tijd hadden… NOT… We kwamen binnen en zagen al meteen dat het toch best wel rustig was.. Oeps…. Toen we het aan de jongen aan de balie vroegen of ze toevallig tijd hadden voor een tatoeage, zei hij dat ze voor zulke kleine tatoeages vandaag wel tijd hadden. Shit… Die zag ik niet aan komen.. Toch hebben we het gedaan! Ik wilde hem al zo lang en als je hem ergen moet laten zetten, is het wel bij Miami Ink! Overigens super vriendelijk geholpen en hij is bij ons allebei super strak gezet en heel mooi geworden!

Aan al het mooie kwam een einde en vanuit Miami zijn we teruggereden naar Boca Raton. Hier nog een dagje kerstinkopen gedaan voor de familie thuis en na een moeilijk afscheid vloog ik weer terug naar Nederland. Florida is echt een toplocatie en ik zou het echt iedereen aanraden! Vooral als je met je beste vriendinnetje gaat :-) 

En vind je het leuk om er echt een beeld bij te krijgen? Tijdens mijn vakantie heb ik veel mooie momenten vastgelegd. Bekijk hier de aftermovie :-)

 

 

De afgelopen blogs heb ik jullie meegenomen naar mijn favoriete plekjes op Ibiza en Indonesië. Het is zo leuk om te zien dat mensen afgelopen vakanties echt gebruik hebben gemaakt van mijn tips en dan ook nog eens krijg te horen dat ze daardoor een super vakantie hebben gehad. Naast deze 2 geweldige bestemmingen wil ik jullie deze blog meenemen maar nog één van mijn favoriete plekjes waar ik echt verliefd op ben en regelmatig kom PARIJS! Parijs is ook een bestemming waar regelmatig stedentrips naartoe gaan, dus deze blog staat in het teken van: PARIJS!

Ik moet zeggen toen ik de eerste keer naar Parijs ging, ik de stad niet heel fantastisch vond. Franse mensen zijn over het algemeen niet zo behulpzaam en gezellig dan dat je dat bijvoorbeeld in andere landen ziet. Ondertussen ben ik er al heel vaak geweest en nu ik alles zo een beetje gezien heb is mijn mening echt totaal veranderd. De stad is prachtig en ik ben verliefd! Naast dat ik er een aantal keer als stedentrip naartoe ben geweest kom ik er meestal om de leukste musthaves voor de winkel in te kopen. Toch probeer ik tijdens de inkoop er meestal nog een overnachting bij te boeken om toch nog even te genieten van wat deze mooie stad te bieden heeft.

Ondanks dat ik altijd de hele dag inkopen heb gedaan, krijg ik van shoppen nooit genoeg en zijn mama (want daar ga ik meestal mee) en ik constant van winkel naar winkel aan het rennen, omdat we bang zijn dat we wat missen. Vorig jaar gingen glipte we 5 minuten voor sluitingstijd nog snel een warenhuis in en toen we eenmaal op de vijfde verdieping stonden gebeurde er iets wat wij totaal niet aan zagen komen.... De lichten gingen uit!! Nou, je kan je voorstellen dat je dan even niet goed weet wat je overkomt. Als 2 gekken zijn we naar beneden gerend en de bewaker was op dat moment de deur al aan het sluiten… We hebben dus bijna een nacht doorgebracht in een warenhuis, omdat we stiekem voor sluitingstijd nog naar binnen geglipt waren, niet wetende dat ze de boel al echt aan het afsluiten waren. Wij hebben op dat moment zo hard gelachen…. Ongelofelijk… 2 dolle vrouwen die bang zijn dat ze leuke items mislopen. Iedere vrouw kan zich in dit moment wel inleven denk ik...Hahaha! 

Maargoed, ik ga jullie wat vertellen over mijn favorietie plekjes. Zelf vind ik de historische wijk Le Marais mijn favoriete wijk waar ik altijd gewoon lekker door de smalle straatjes wandel. Het is een populaire wijk onder de mensen die willen snuffelen in leuke boetieks. Mode, hebbedingetjes, lekkernijen en hippe galeries zitten hier vermengd met een aantal leuke horecagelegenheden. We beginnen meestal in Le Marais en lopen dan richting het Louvre. Een prachtig bezienswaardigheid waar onder andere de Mona Lisa te bewonderen is. Alle bekende en commerciële winkels zoals Forever 21, Berschka, etc. bevinden zich ook op deze route en kom je tegen in de hele lange winkelstraat Rue de Rivoli (dit is ook een metrohalte). Het is overigens ook leuk om deze wijk in de avond te bezoeken, aangezien er hier dan nog steeds veel leven is ondanks de winkels dan gesloten zijn. Winkels zijn hier in de avond niet geopend (uitzondering op donderdag). Meestal lopen wij hier de hele dag een beetje rond en gaan we wat eten aan de Seine. Je vindt daar een leuk stukje genaamd Pont Neuf. Op dit kleine stukje vind je winkels waar je ook huisdieren kunt kopen (wat overigens heel sneu is). In deze straat kan je heerlijk lunchen met een prachtig uitzicht. Een eind verderop vind je ook de bekende slotjesbrug. Langs de Seine vind je ook de openluchtmarkt. Deze is te herkennen aan de groene stalletjes met bijvoorbeeld kunstwerken, ansichtkaarten, boeken, souvenirs en ga zo maar door. Het zorgt voor een leuk sfeerbeeld langs de Seine. Deze stalletjes worden ook wel bouqinistes genoemd. De wijk Les Halles ook een populair winkelgebied. Dan heb je ook nog St. Germain. Dit is ook een typische Parijse wijk waar je veel unieke winkeltjes aantreft. Hier is het ook zooooo leuk! Zeker in de avonden is hier veel leven. Het leukste gedeelte is het stukje tussen de 2 metrohaltes Saint-Germain Près en Saint-Michel. Ook echt zeker een must-see, wanneer je in Parijs bent.

Daarnaast ben ik echt verliefd op de wijk MontMartre in het noorden van Parijs. Ook deze buurt moet je gewoon lekker bewandelen. Hier vind je ook de bekende Moulin Rouge en wanneer je deze wijk beklimt kan je vanaf basilique Sacre Coeur even een pitstop nemen met uitzicht over Parijs. Rondom de Sacre Couer vind je ook een heel leuk wijkje waar veel schilders te vinden zijn die portretten van toeristen schilderen. Er hangt een super leuke sfeer. Echt een must wanneer je in Parijs bent! We hebben overigens onze collectie hier laatst gefotografeerd.

Sommige straten en pleinen in Parijs zijn vooral het domein van de duurdere modewinkels, parfumeurs, schoenenzaken, chocolatiers en patissiers. Zo moet je er niet van staan te kijken dat je bij topchocolatiers bedragen van 70 tot 80 euro betaalt voor een geschenkverpakking met ongeveer vijfhonderd gram aan chocolade/bonbons. De duurdere winkelstraten en pleinen in Parijs zijn onder andere Avenue des Champs-Élysées, Rue de Faubourg Saint-Honoré, Rue Royale, Place Vendôme en Avenue Montagne. Ondanks dat de Champs-Élysées een enorme commerciële straat is, vind ik het zelf toch altijd leuk om in de avond even een wandeling te maken (de winkels zijn hier overigens ook tot laat open). Het heeft wel wat, het sfeertje daar. Ook is het warenhuis La Fayette ook echt een juweeltje en zeker leuk om te bezoeken. In de avond vinden zijn wij ook weleens te vinden bij de Bastille. Een leuke plek om te dineren. Het is een wijk waar ’s avonds veel jongeren te vinden zijn in de alle leuke kroegjes. Er hangt altijd een super tof sfeertje. 

 

Meestal pakken wij de metro overdag om ons te veplaatsen en maken we in de avonden gebruik van Uber. Voor de mensen die Uber niet kennen. Met deze app geef je aan van welke plek naar welke bestemming je graag zou willen. De app zoekt vervolgens een dichtsbijzijnde chauffeur en deze brengt je van A naar B. De wachttijd van een chauffeur is meestal 3 minuten en het is harstikke betrouwbaar! Zo heb ik nog steeds nog heel veel tips, maar wie weet volgt er ooit nog een blog hierover mocht daar nog vraag naar zijn. Parijs is in ieder geval een prachtige stad en je bent er zo. Mocht je nog vragen hebben over Parijs, stel deze gerust en wie weet kan ik deze beantwoorden en jou helpen bij een onvergetelijk weekendje Parijs! Er staan voor mij binnenkort weer andere leuke trips op de plannig, waar ik ook weer een blog over ga schrijven. Wordt vervolgd! Super leuk dat jullie weer de tijd hebben genomen om deze blog te lezen. Ik vind het in ieder geval super leuk om te doen en hoop ooit nog veel meer leuke blogs voor jullie te kunnen schrijven. Liefs!

 

Jaaa daar zijn wij weer met een nieuwe blog! Zoals misschien een aantal van jullie weten zit mijn stageperiode eraan te komen. Ik ben druk gaan zoeken naar een leuke plek en die heb ik gelukkig gevonden ….*tromgeroffel*… bij DANIE BLES!! Hoe vet is dat! Naast dat ik mijn scriptie ga schrijven bij ByDanie, loop ik ook 40 uur mee op de afdeling events. Het wordt dus een hele drukke periode voor mij.  Ondanks dat ik echt de gelukkigste op aarde ben met deze stage, is het aan de andere kant ook een moeilijke keuze die ik heb moeten overwegen. Mijn winkel is namelijk echt‘’mijn kindje’’, maar aan de andere kant vind ik het ook super gaaf om een tijdje ervaring ergens anders op te doen, omdat ik dat eerder in mijn opleiding nog nooit gedaan heb.

               

Doordat het heen en weer reizen voor mij niet te doen is, heb ik ook een super mooie kamer in The Student Hotel in het hartje van Amsterdam weten te bemachtigen. Door al deze activiteiten, zal ik minder in de winkel te zien zijn van januari tot juni. Uiteraard blijf ik wel de inkopen doen en zal ik zo vaak als ik kan face-2-face en via blogs mijn lieve klanten laten weten hoe ik het heb en hoe het met mij gaat. Het zal een zware periode worden, maar met een top-team achter mij valt er een grote last van mijn schouder. Vanaf januari krijgen wij er daarom een nieuwe en gezellige collega bij die ons team komt versterken.. Wij stellen jullie voor aan: Danielle! 

Danielle is 45 jaar, komt uit Goirle en is al een lange tijd vaste klant bij ons. Danielle hoefde ik als klant altijd weinig advies te geven, want ze weet altijd precies hoe ze iets moet dragen of hoe iemand het met andere leuke items kan combineren. Danielle is ook eigenaresse van Boessa. Boessa is een super gaaf merk met gepersonaliseerde gilets, tassen en woonaccessoires in bohemian style. Bekende Nederlanders als Leontien Borsato en Patty Brard droegen haar items en daarnaast lagen haar juweeltjes in exclusieve winkels zoals Mayke in Oisterwijk. Super cool dus! Wij zijn super blij met zo een lieve, gezellige en vooral enthousiaste collega zoals Danielle en hopen dat ze een hele leuke tijd bij ons gaat beleven! Veel plezier en succes binnen ons team Danielle!

        

Sinds afgelopen week ben ik weer heerlijk aan het werk in mijn favoriete winkeltje! Veel klanten kwamen gezellig langs om te komen shoppen, maar ook veelal om te vragen hoe mijn vakantie was, wat ik gedaan heb, hoe Indonesië is en ook krijg ik vaak de vraag of ik tips heb. Aangezien de blogs over Ibiza super vaak gelezen zijn en ik vaak heb gehoord dat jullie de tips ook echt gebruikt hebben, vond ik het weer een leuk idee om wat te vertellen over mijn vakantie met natuurlijk de bijbehorende tips voor vakantiegangers die ook in de toekomst naar Indonesië willen.

Zoals misschien hierboven al te lezen was en een aantal van jullie misschien nog niet wisten, mijn vakantiebestemming dit jaar was het prachtige Indonesië! 3,5 week lang heb ik mogen genieten van al het moois van deze bestemming samen met mijn vriendje Giel. Ik ben helemaal verliefd op Azië! Voorgaande jaren heb ik o.a. Thailand, Maleisië, Singapore, Taiwan en Filipijnen bezocht, dus ik wist al een beetje wat ik kon verwachten. Toch zat Indonesië echt vol met verassingen en was het nog 10x leuker dan ik had verwacht.

Op 24 juli was het dan zo ver. Vanuit Amsterdam zijn wij naar Jakarta (Java) gevlogen. Een hele lange reis waar voor ons gevoel geen eind aan kwam (23 uur in totaal). Jakarta is niet echt een stad wat je gezien moet hebben. Het is veel te druk, super vies en heeft weinig mooie spots (vind ik). Vanuit Jakarta zijn wij met de trein naar Bandung gegaan. Een kleiner stadje net onder Jakarta. Dit was eigenlijk een bestemming waar we even tot rust konden komen van de lange reis die we gehad hadden. Gedurende onze hele reis hebben we alles ter plaatste geboekt/geregeld. Dit is een stuk goedkoper dan dat je dit vooraf vastgelegd en het maakt je reis ook een stuk avontuurlijker en flexibeler.  Na een dagje relaxen zijn wij vanuit Bandung met de trein naar Yogjakarta gegaan. Deze trein was ons door veel mensen geadviseerd, omdat je een groot stuk van het mooie Java aan je voorbij ziet gaan. En inderdaad, het was prachtig! Het zijn allemaal flinke afstanden die je aflegt waarbij de treinen niet de snelheid bereiken die wij in Nederland gewend zijn. Deze treinreis duurde 7 uur.

In Yogjakarta hebben we uiteraard de stad verkend, een basisschool bezocht en de prachtige tempels Borobodur en Prambanan bewonderd. We verbleven in het GAIA Cosmo Hotel, echt een aanrader! Vanaf Yogjakarta hebben we er eigenlijk voor gekozen om vanaf hier alles met een privéchauffer te doen. Dit klinkt heel decadent, maar het kost geen drol en het is super handig. Deze chauffeurs zijn vaak locals die je naar plekken kunnen brengen, waar je zelf anders nooit zo komen omdat je praktisch niet weet dat het er is.

Vanuit Yogjakarta zijn we met onze chauffeur naar Ketapang gereden. Dit was weer een klinke afstand waar we 13 uur over gedaan hebben. Ketapang is een plaatsje in het oosten van Java. Vanuit hier kun je de boot naar Bali pakken. We hadden op Tripadvisor het prachtige resort INDAH Ketapang gevonden waar we 2 nachtjes hebben geslapen. Vanuit Ketapang hebben we ’s nachts de Kawah Ijen Vulkaan beklommen. Om 01:00 uur werden we bij ons resort opgehaald door onze chauffeur met een gids. Ik denk dat dit wel het allergaafste van de hele vakantie was! Het was echt een hele zware klim die wij echt onderschat hadden, maar zeker de moeite waard was. De Vulkaan is om verschillende redenen bijzonder en absoluut de (pijn en) moeite waard om te bezoeken. In een krater van de vulkaan ligt dus een heel zuur meer, dat er wel enorm mooi en buitenaards uitziet (eigenlijk als een groot blauw meer). De reden dat wij zo vroeg waren vertrokken waren, was om het blauwe vuur te spotten. Dit blauwe vuur kun je het beste zien wanneer het nog nacht is. Kawah Ijen is één van de weinige vulkanen op de wereld met blauw vuur. Dit blauwe vuur ontstaat door een reactie van de lucht met het sulfer en de hoge temperaturen. Daarnaast komt er uit deze vulkaan sulfer. Van deze grondstof wordt onder andere zilver gemaakt. Mocht je ooit naar Java gaan, mag deze vulkaan echt niet op je lijstje ontbreken. Om 09:00 uur kwamen wij weer terug bij ons resort en hebben we even een paar uur gerust voor onze volgende bestemming: Bali!

Diezelfde dag nog hebben wij de boot van Ketapang (Java) naar Gilimanuk (Bali) gepakt. Deze overtocht duurt een uurtje, dus dat valt reuze mee! Onze eerste bestemming op Bali was Lovina voor de dolfijnenspot. We verbleven weer in een prachtig resort genaamd: The Hamsa. Vrijwel meteen merk je het cultuurverschil tussen Java en Bali. Op Java zijn ze moslim en op Bali hindoe. Vanuit Lovina hebben we allerlei leuke excursies gedaan. Zo hebben we onder andere de twin-lakes, hotsprings,  Pura Ulun Datu Bratan Tempel en de Sekumpull watervallen (tot 100m hoog) met onze chauffeur bezocht. Het was prachtig! Vooral de Sekumpull watervallen, wauww!! Mocht je in de toekomst naar Lovina gaan, ga dan zeker eten bij Spice Beach!

 

Vanuit Lovina hebben we een stop gemaakt in Munduk. Een klein plaatsje in de bergen van Bali waar je kan genieten van de prachtige natuur met wilde apen en allerlei plantages zoals koffie, kruidnagel, bananen, ananas, vanille, aloe vera en zo kan ik nog even doorgaan. Vanuit Munduk zijn we doorgereden naar Ubud. We hadden onwijs veel gehoord over Ubud dus hier zijn we dan ook 5 dagen geweest met een verblijf in Nick’s Pension (aanrader!). Ubud is zoooooo leuk! Vooral als je van shoppen houdt. Het heeft zoveel leuke boetiekjes met kwalitatief mooie spullen! In Ubud zit ook het Monkey Forest waar ongeveer evenveel apen als toeristen te vinden zijn. Zo schattig! In de omgeving kan je echt van alles doen. Zo zijn wij met vrienden gaan raften, gaan fietsen door de rijstvelden, hebben gegeten bij locals thuis en we hebben een bezoek gebracht aan de Buddha2Buddha fabriek waar we hele mooie sieraden hebben gekocht, maar dan voor heeeel veel minder dan dat wij er hier voor betalen. We hebben overigens de sieraden hier laten nakijken en het zijn allemaal originele armbanden. 5 dagen Ubud heb je zeker nodig en mocht je van sushi houden, ga dan eten bij Rouge, echt heerlijk!

Vanuit Ubud zijn we naar de Gili eilanden gegaan… Tja.. Dit is gewoon een paradijs. Je hebt 3 eilanden; Gili Trawangan (de grootste waar het meeste te doen is en je prachtig kan snorkelen), Gili Meno (de kleinste waar je het mooiste kan snorkelen) en Gili Air (heeft de mooiste natuur en kan je ook prachtig snorkelen). Vanuit Padangbai (Bali) zijn wij met de boot van SINDEX als eerste naar Gili Trawangan gegaan. Deze overtocht duurt ongeveer 2 uur. Onderweg kwamen we een hele grote groep dolfijnen tegen, zo bijzonder! We zijn begonnen met 4 dagen op Gili Trawangan en vervolgens 3 dagen op Meno. Op Gili Trawangan hadden we thuis een heel mooi resort geboekt: Jambuluwuk. Dit was echt de topper van onze vakantie. We zijn op deze eilanden gaan snorkelen en hebben echt de mooiste schildpadden en vissen gespot, waaronder Nemo :-) Op de Gili’s heb je geen auto’s en/of scooters dus reis je alles met paard en wagen of met de fiets. Wij hadden een fiets voor de hele week gehuurd en hebben lekker het eiland verkend en alle mooie snorkelspots ontdekt. Op Gili Meno hadden we ook een prachtig resort: Gili Meno Seri Resort.

Vanuit de Gili’s zijn we weer terug gegaan naar Bali met als eindbestemming Seminyak. Ik ben echt verliefd op dit plaatsje! Het heeft zoveel leuks te bieden! Zo kun je hier net als in Ubud echt geweldig shoppen,  je hebt hier geweldige beachclubs/restaurants en hele goede spa’s. Zo zijn de beachclubs Ku De Ta  en La Plancha echt super om in de avond te gaan eten en te blijven relaxen. We hadden van veel mensen de tip gekregen om naar Potato Head te gaan, maar dit vonden we echt tegenvallen. We hebben in Seminyak ook super goede en goedkope massages gehad en we hebben een halve dag in Kuta rondgelopen, maar daar mis je niks van als je hier niet geweest bent. Vlakbij Seminyak ligt ook de Tanah Lot Temple. Deze moet je ook echt bezoeken als je op Bali bent!

Helaas kwam onze reis vanaf hier aan zijn einde. Ik kan echt nog uren blijven typen over het mooie Indonesië, wat je allemaal moet/kunt doen en over hoe gaaf en mooi het is, maar het zijn allemaal herinneringen die je moet beleven en ervaren. Het was in ieder geval een vakantie om nooit te vergeten :-)  Super leuk in ieder geval dat julie (weer) de tijd hebben genomen om mijn blog te lezen! Mocht je nog meer tips willen over Indonesië of heb je ergens vragen over? Stuur mij dan gerust een berichtje!

En vind je het leuk om er echt een beeld bij te krijgen? Tijdens mijn vakantie heb ik veel mooie momenten vastgelegd. Bekijk hier de aftermovie :-)

         

 

 

 

 

Jullie zullen wel denken, alweer een blog over Ibiza.. JAZEKER! Ondanks dat ik nu al voor de zoveelste keer op Ibiza ben geweest, verrast het eiland mij keer op keer weer. In de vorige blog heb ik al een aantal tips gegeven over mooie stranden, leuke markten en heerlijke restaurants. Ook deze keer heb ik weer veel leuke plekjes ontdekt die ik graag met jullie wil delen :-)

Op donderdag 5 mei vloog ik vanuit Amsterdam naar mijn favoriete eindbestemming: IBIZA! Lekker vroeg vertrokken vanuit Amsterdam zodat we vroeg op Ibiza zouden arriveren. We zijn deze keer wat vroeger in het seizoen gegaan, dus de temperaturen liggen nu rond de 21 tot 24 graden, heerlijk! Uiteraard gaan we weer naar ons favoriete, knusse hotelletje: Hotel Figueretes. Naar mijn mening de beste plek om te zitten. Goedkoop, schone kamers, aardig personeel, lekker ontbijt, aan het strand en op loopafstand naar Eivissa (Ibiza Stad). Ondanks dat wij altijd een auto huren en altijd op een ander strandje liggen, is het toch altijd heerlijk om wakker te worden en uitzicht over zee en toch het centrum om loopafstand te hebben.

We hadden tijdens onze vakantie in de ochtenden vaak bewolking. Jammer, maar we hebben daardoor wel dingen gedaan die we nooit ondernomen hadden als het warm was. Allereerst zijn we naar een echte oude hippiemarkt gegaan in San Jordi (ligt tussen het vliegveld en Salines in). Dit is een markt in een oude paardenranche waar bijna geen toerisme te vinden is. Ik weet overigens niet of dat in het hoogseizoen ook zo is, omdat het dan veel drukker op het eiland is. Deze markt is iedere zaterdag van 09:00 tot 14:30 uur. Het is geen markt waar je een fantastische outfit kunt scoren, maar echt een knusse markt met tweedehands en handgemaakte spullen en waar alleen maar hippies komen! Je moet dan ook echt de tijd nemen om goed bij de kraampjes te gaan kijken. Als je aan komt lopen denk je echt dat het geen leuke markt is, maar ik ben naar huis gegaan met super veel leuke dingetjes zoals handgemaakte kettingen en armbandjes. Deze markt is een echte hippiemarkt en ik vond het zeker de moeite waard om even langs te gaan.

De tweede ochtend stond er een andere leuke markt op de planning: Mercadillo Cala Llenya. Dit is ook een hippiemarkt, gelegen naast het strand van Cala Llenya. Ze hebben hier tweedehands spulletjes, vintage, kleding en heeeerlijke paella. Het is geen grote markt, maar leuk om even langs te gaan wanneer je in de buurt bent :-) Daarnaast was er een hele leuke middeleeuwse markt in Eivissa (Ibiza-stad) zelf. Dit was misschien wel de mooiste en leukste markt die waar ik ooit ben geweest, wauw!! Het liep helemaal door het oude gedeelte (op de berg) van Eivissa. Ik weet niet of dit eenmalig was, of dat dit vaker in het jaar is.

Natuurlijk scheen het zonnetje weer lekker op Ibiza en hebben we weer een autootje gehuurd. Een Seat IBIZA, hoe cool en toepasselijk?! We hadden ons voorgenomen om eens wat andere strandjes te pakken dan dat we normaal doen. Dat is het leuke aan Ibiza, welke afslag van een strandje je ook pakt, ze zijn allemaal mooi! Ik ga ze niet één voor één beschrijven, maar zal ze wel even kort benoemen! Allereerst in Es Cubbels. Hier presenteerde Danie Bles vorig jaar haar geweldige zomercollectie. Prachtige locatie! Hier bevindt zich ook een heeeerlijk visrestaurant: Ses Bouques. Echt een aanrader! Daarnaast kon ik het niet laten om even langs mijn favoriet te gaan: Cotton Beach Club in Cala Tarida. Hier heb ik al meer over verteld in mijn vorige blog. Dit jaar ben ik ook voor het eerst bij Amante Beach Club geweest in Cala Llonga. Wauw! Wat was dit een geweldige locatie!

We kennen natuurlijk allemaal de serie ‘Verliefd op Ibiza’. Dit speelt zich af bij het strandje Cala s'Estanyol. Ook zeker leuk om even langs te rijden! Toch blijft mijn favoriete hoek de westkust van Ibiza. Hier vertelde in eerder over in mijn vorige blog. De leukste stranden daar vind ik persoonlijk: Cala Tarida, Cala Bassa, Cala Comte, Cala d’Hort en Cala Saladeta.

We hebben ook weer genoten van heerlijke tapas natuurlijk! El Destino in San Josep stond weer bovenaan op het lijstje. Hier hebben de marrokaanse/spaanse tapas, heerlijk! Zoals ik net al aangaf is het ook zeker de moeite waard in Es Cubbels bij Ses Bouqes vis te gaan eten. Het eten is daar niet alleen lekker, maar je zit ook nog eens op een prachtige locatie. We hebben deze vakantie ook een avondje in Santa Eulària des Riu gewinkeld wat ook zeker leuk is om even te doen! Het heeft een prachtige haven met een leuke boulevard. Via TripAdvisor zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij het restaurant CanaSuni. Toen we aankwamen dachten we ‘’Is het dit?’’. We zouden ook nooit binnen zijn gelopen, als we dit niet gezien hadden op TripAdvisor. Het eten was hier heeeeeerlijk en het personeel was super vriendelijk en gastvrij. Zeker een aanrader dus! De andere dagen hebben we heerlijk tapas bij Home Loos en La Bodega gegeten, altijd lekker! 

En uiteraard waren wij veel avonden te vinden bij Café de Hoeck, wij noemen dit ook wel: ''Het huuukske'', haha! We zijn immers Nederlanders, en die zijn het gezelligst! Bij Café de Hoeck is het altijd een feestje. Het is heel bekend op Ibiza en iedere week zijn er wel een paar BN-ers die er ook een drankje komen doen! Over drankjes gesproken, de Sangria Cava is hier verrukkelijk! 

Ik merk dat ik alweer veel te enthousiast aan het typen ben en zo wel nog uren bezig kan blijven, maar toch denk ik dat jullie met deze tips weer heel blij kan maken, mocht je een vakantie naar Ibiza op de planning hebben staan. Super leuk om te horen dat een aantal klanten ook echt mijn blog erbij houden als ze op Ibiza zijn en dan ook nog eens helemaal enthousiast over de tips zijn!

Voordat ik begin wil ik jullie nog bedanken voor de lieve reacties in mijn enquête! Hij is 231 keer ingevuld en 89% van de deelnemers vond mijn blog leuk om te lezen! Ik kreeg natuurlijk al wel leuke reacties in de winkel, maar dat zoveel mensen hem daadwerkelijk lezen wist ik niet.. Super leuk in ieder geval en weer een reden maar vooral veel motivatie voor een nieuw onderwerp!

Nu de eerste zonnestralen een feit zijn, kreeg ik weer volop inspiratie voor een nieuw onderwerp voor mijn blog. Zoals velen van jullie weten is Fashion Addicts begonnen met evenementen. Iedere week waren wij wel op een lifestyle-markt te vinden. Helaas kunnen we dat niet meer combineren met onze winkel en bezoeken we de markten nu puur om lekker een dagje weg te zijn. Veel van onze klanten vragen altijd om tips voor leuke evenementen. Daarom ga ik kort een blog schrijven met een ‘’agenda’’ van alle leuke events in voor komen.

Allereerst beginnen we met mijn favoriet: Swan market! Toen wij net begonnen waren wij bij bijna alle edities van Swan Market aanwezig. Zowel in Rotterdam, Utrecht, Antwerpen Den Haag en natuurlijk ons eigen vertrouwde stadje: Tilburg. Tegenwoordig heeft Swan Market ontzettend veel datums waarop je het kan bezoeken. Deze vind je later terug in de agenda.

Swan Market is een event waar startende maar vooral creatieve ondernemers hun producten willen showen. Swan Market is ook wel een lifestyle markt waar een divers aanbod te vinden is en wordt ook wel de ‘’creatieve offline Markplaats’’ genoemd. Denk aan handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items. Ik weet nog toen ik voor het eerst op de Swan Market stond, de procedure om er überhaupt te komen staan heel streng was. Dat zorgt er ook voor dat het aanbod heel divers is. Naast het shop-plezier word je ook nog eens verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en livemuziek van opkomende artiesten. Voor de kids hebben ze ook altijd leuke toestellen staan, zodat ook die zich kunnen vermaken. Kortom, de Swan Market is voor iedereen!

Daarnaast is er nog een heeel leuk event waar ik 2 jaar geleden ben geweest, en een paar keer per jaar op Ibiza ook altijd even langs ga: Las Dalias! In Nederland ookwel Las Dalias On The Road genoemd. Dit is een markt op Ibiza, die voor een aantal dagen naar Nederland komt. Het is wel een dure en exclusieve markt, maar het is zeker leuk om even een kijkje te nemen en te genieten van de Spaanse sfeer!

Zo zijn er nog een aantal leuke maar wel betaalbare evenementen in de ibiza-sfeer. We Love Ibiza Fair, Ibiza Delight en Bohemian Bazar. Deze zijn allemaal een beetje hetzelfde. Leuke items en hebbedingetjes, lekker eten, gezellige mensen, oftewel superleuk voor een dagje weg. Op dit soort markten zie je ook allerlei verschillende kraampjes. Zelf vind ik wel dat de Ibiza-stijl op deze markten soms een tikkeltje overdreven is, maar dat wil niet zeggen dat je er niks leuks kunt scoren. Er is ook een leuk festival ‘’Eindhoven goes Ibiza’’ in de Ibiza-sfeer, waar je zowel kunt shoppen als kunt feesten. Zelf ben ik hier nog nooit geweest, maar heb er wel veel leuke verhalen over gehoord :-)

Ook heb je een aantal keer in het jaar de Pop-Up Market in Dordrecht. Hier heb ik zelf ook een aantal keer gestaan en vond dat altijd super gezellig. Het is een op een gezellig plein in Dordrecht en het aanbod is vergelijkbaar met die van de Swan Market. De Pop-Up Market is alleen een stuk kleiner en intiemer. Zeker leuk om een keer naartoe te gaan!

Naast de evenementen die ik hierboven heb genoemd, zijn er nog talloze die ik natuurlijk niet genoemd heb. Speciaal voor jullie heb ik een kleine agenda opgesteld met de datums en locatie erbij. Ik heb er nog een paar extra bijgezet, maar mocht je er nog een paar kennen, deel deze dan onder de post op Facebook van deze blog :-) In ieder geval super leuk weer dat jullie de tijd hebben genomen om deze blog te lezen.

Ondernemer… Voordat je het weet ben je er één. Dat overkwam mij. Begonnen als een hobby en nu bijna 3 jaar verder ben ik (buiten mijn studie) er meer dan 40 uur in de week zoet mee. En het bevalt me super goed en het geeft ontzettend veel energie! De laatste maanden ben ik een aantal keren uitgenodigd om mijn verhaal te doen over hoe ik gestart ben als jonge ondernemer. Het was superleuk om studenten te inspireren om te gaan ondernemen. Tijdens deze presentaties kreeg ik veel vragen hoe ik dat nu gedaan heb op mijn 19-jarige leeftijd, hoe ik dat combineer met school, hoe ik mijn toekomst zie, etc. Het leek mij daarom leuk om wat tips op een rijtje te geven:

The only thing to fear is fear itself

Ben niet bang en twijfel niet over jezelf. Wanneer je iets heel graag wil bereiken, lukt je dat!  Ik ben begonnen op kaderberoepsgerichte leerweg en beperkte mij in de keuzes die ik moest gaan maken voor het MBO. ‘’Ik dacht dat ik het toch niet aankon’’. Nu een paar jaar later zit ik op het HBO en heb ik mijn eigen onderneming. Niet omdat ik slim ben, maar omdat ik plezier heb in wat ik doe en die dingen heel graag wilde bereiken. Ik heb ook in onmogelijkheden gedacht, maar heb wel altijd gezegd dat je het in ieder geval kunt proberen. Lukt het wel is het super cool, lukt het niet is het één van je belangrijkste leermomenten die je als ondernemer tegenkomt en weet je in ieder geval hoe je het een volgende keer niet zou moeten doen!

''Believe you can & you’re halfway there!''.

Start niet uit wanhoop

Tijdens de presentaties die ik afgelopen maanden heb gegeven hoorde ik veel mensen zeggen: ‘’ik wil ondernemer worden’’. Zo werkt het niet, of naja.. Niet zo makkelijk. Ondernemen doe je vanuit je innerlijke drive met daarin jouw kracht als ondernemer. Daarbij hoort een goede voorbereiding. Zelf gebruik ik altijd het Business Model Canvas. Wanneer je deze invult voor je onderneming heb je goed in kaart wie je klanten zijn, wat je waardeproposities zijn (waar staat je onderneming voor), wie je partners zijn, op welke kanalen je actief bent, wat je inkomsten en uitgaven zijn en ga zo maar door. Daarnaast is het hebben van vertrouwen misschien wel de belangrijkste tool. Het is jouw onderneming en jij gelooft daarin. Zorg dat je onderneming een sterk verhaal heeft en dat wanneer je het aan iemand vertelt, je ook echt indruk maakt en ze jou niet snel vergeten.

''The goal is not to be succesful, the goal is to be valuable. Once you’re valuable, instead of chasing succes, it will attract itself to you''.

Blijf je focussen op je doelen

Doelen voor ogen houden is iets wat mij als ondernemer heeft laten groeien. Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Natuurlijk mag je wel dromen over groot worden, maar ieder groot bedrijf is ooit klein begonnen. Wanneer je een doel bereikt heb, ga je kijken naar nieuwe uitdagingen. Als ik mezelf dan even als voorbeeld neem: Ik ben thuis begonnen met een showroom, stond op evenementen en was actief op Social Media. Toen de ruimte te klein werd en zag dat er behoefte was naar iets nieuws heb ik mijn winkel geopend. Ik opende een winkel met al een groot klantenbestand. Mensen kende mij al en wisten dat ‘Demy Adams uit Goirle’ die ze al vaker voorbij hadden zien komen een winkel op De Hovel ging openen. Dit zorgde ook dat mijn risico een stuk lager was dan wanneer ik meteen een winkel had geopend. Ik wist uit ervaring dat er veel vraag was naar een winkel zoals Fashion Addicts, en heb daar tot de dag van vandaag geen spijt van dat ik die stap gezet heb.

''There is no elevator to succes. You have tot take the stairs!''.

 

You don't build a business. You build peole and the people build the business

Het hebben van de juiste mensen om je heen, oftewel je netwerk is misschien wel het belangrijkste om te starten. Je kunt niet alles zelf regelen en hebt natuurlijk niet overal de kennis over en middelen voor. Wees niet bang om mensen om hulp te vragen. Mensen vinden het vaak een eer als je om hun hulp vraagt.

''Networking is not collecting contacts! Networking is about planting relations''.

Blijf optimistisch

Ondernemen is vallen en opstaan met daarbij 10x je neus nog eens gestoten te hebben. Zoals ik eerder aangaf is het maken van fouten één van de beste leermomenten. Wanneer het wel is gelukt weet je immers niet of het een tweede keer ook weer zou lukken. Bij falen weet hoe je het een volgende keer in ieder geval NIET moet doen. Blijf daarom altijd optimistisch en zie een fout altijd als een het begin van een tweede kans. Een echte ondernemer blijft optimistisch en blijft mogelijkheden zien!

''When nothing goes right…. Go left!''.

Get shit done!

Dit is misschien wel het belangrijkste van allemaal. Stap uit je comfortzone en ga het gewoon DOEN! Je kunt natuurlijk ook eeuwen blijven hangen in de voorbereiding en het denkproces, maar het resultaat komt pas zodra je start!

''She believed, she could, so she did!''.

 

 

 

IBIZA! Een plek waar ik mij onderhand thuis voel.. Ik krijg ontzettend vaak de vraag waar je precies moet zijn, of naarjuist waar je niet moet zijn.. Daarom leek het mij super leuk om hier een stukje over te schrijven en jullie te bombarderen met tips. Waar zal ik beginnen? Ik denk maar bij de stranden. Ibiza is natuurlijk een eiland waar je grotendeels voor de zon komt, en bij het zonnetje hoort…. Een mooi strand! Als je aan mij zou vragen wat mijn lievelingsstrandje is, kan ik er wel 30 opnoemen. Ik zal de leukste eruit proberen te vissen… Allereerst vind ik Cala Bassa prachtig. Dit ligt aan de westkust van Ibiza. Cala Bassa heeft een hippe beachclub “Beach Club Cala Bassa’’, overal aangegeven als BCCB. Het is een hippe en dure tent, maar je kunt er ook voor kiezen om een simpel bedje te huren of gewoon op je handdoek te gaan liggen. Dit is een populair strandje dus hier is het vaak druk. Nog een prachtige baai is Cala Vadella. Dit ligt net als Cala Bassa aan de westkust van Ibiza. Bij Cala Vadella is het vaak minder druk en heb je ook heerlijke eettentjes. Het fijne hiervan is dat je er meerdere hebt. Dure en goedkope restaurants. Hier zit ook een supermarktje, dus je kunt er ook voor kiezen om gewoon daar een lekker broodje te kopen. Als we dan toch nog aan de westkust zijn, is Cala Tarida toch wel misschien mijn favoriet (Hier wonen Wesley en Yolante Sneijder). In Cala Tarida heb je de Cotton Beach Club… Tja als iets je een vakantiegevoel geeft is het deze Beach club wel…. Fantastisch! Het is wel wat prijziger dan gemiddeld, maar echt de moeite waard. Het heeft ook een prachtig strand! Je hebt hier ook andere restaurants en ook hier kun je een goedkoop bedje huren of je handdoek goed kwijt om op te gaan liggen.

 

Er zijn ook bepaalde strandjes waar je gewoon ‘’even langs moet’’. Eén van deze stranden is Cala ‘d Hort. Hier zie je Es Verdà liggen. Ookwel de magische berg van Ibiza. Prachtig uitzicht en hier zit een restaurant waar je heeeeerlijke Paella kunt eten. Het is gewoon heel mooi om bij al die strandjes in het zuidwesten even te stoppen en weer door te rijden. Zo eenzelfde strandje is Cala de Sant Vincent. Hier heb je een superleuke Beach club zitten waar je heerlijk (betaalbaar) kunt lunchen. Je hebt hier van die grote loungebanken waar je relaxend op kunt eten. De weg naar dit strandje is ook echt prachtig.

 

Ik kan uren door blijven gaan over de strandjes, maar dan wordt de blog iets te lang.. We gaan door naar het verblijf. Zelf verblijven wij altijd in Figueretas. Vanuit hier kun je lopend (10 min) naar Eivissa (Ibiza-stad), het is goedkoop en aan het strand. Wat wil je nog meer?! Ik raad aan om een autootje te huren op Ibiza. Ibiza is zo mooi en zo veelzijdig. Zelf huur ik ook altijd een auto en ga weleens een dag rondrijden langs de kust en stop waar het mooi is. Dan leer je Ibiza pas echt kennen! Zo is het noorden bij Portinatx ook echt prachtig. Hier kom je niet snel, omdat het ver van alles vandaag zit. Het is ook gaaf om een dagje naar Formentera te gaan. Dit eiland ligt tegenover Ibiza en is ook echt mooi!

Bij de Spaanse sferen hoort ook… Lekker eten! Als het om eten gaat, dan zit je bij mij op het goede adres :-) Mijn favoriet is El Destino in San Josep. Hier kun je een combinatie van Spaanse en Marokkaanse tapas eten. GEWELDIG! Het zijn zelfgemaakte recepten en het is niet duur. Bij El Destino is erg populair en komen ook altijd bekende Nederlanders, dus reserveren is noodzakelijk. Daarnaast zit in Figueretas mijn lievelings tapas restaurant: Home Loos. Mensen die op Ibiza zijn geweest kennen het restaurant vast, want het is heel bekend. De tapas is echt heeerlijk en het is ook niet duur.

In Ibiza-stad zit ook een heerlijk tapas restaurant: La Bodega. Mijn favoriet in Ibiza-stad. Hier zit je echt super gezellig en het is niet duur. Bij La Bodega is reserveren ook zeker nodig, want het zit echt altijd vol. Een leuk alternatief in Ibiza-stad is La Brasa. Dit restaurant is wel wat duurder, maar hier zit je ook super en het eten is ook goed! Ook over het eten kan ik nog 10 kantjes schrijven, maar ik heb de lekkerste benoemd.

Iets waar wij vrouwen helemaal wild van worden en kenmerkend is voor Ibiza, is het shoppen! Ibiza-stad is toch wel ‘the placet to be’ als het om shoppen gaat. In ieder straatje en op elke hoek vind je wel een leuk winkeltje. Ik raad ook altijd aan om gewoon lekker op tijd naar Ibiza-stad te gaan en hier gewoon lang de tijd voor te nemen, zodat je niks mist. Daarnaast heb je ook leuke markten. De bekendste is Las Dalias. De openingstijden variëren per seizoen, maar meestal is deze op maandagavond. Las Dalias is duur. Het is leuk om het gezien te hebben, maar ik vond hem best tegen vallen. Dit is mijn mening, want ik ken ook mensen die hem geweldig vinden. Je hebt op woensdag de Hippy Market in Punta Arabi (Es Canar). Deze vind ik leuker en is veel betaalbaarder. Ik raad altijd aan om vroeg te gaan. De markt is groot en als het warm is, wil je hier liever niet zijn. Vlakbij deze markt in Santa Eulalia vind je Bisc. Hier staan allemaal kleine ‘schuurtjes’ met diverse merken van verschillende ondernemers. Bisc wordt gerund door Nederlanders en is echt leuk om gewoon even te stoppen. Mijn favoriete winkel op Ibiza is Sluiz in Santa Gertrudis de Fruitera. Deze winkel kan ik niet omschrijven, zo gaaf. Hier vind je ALLES. Woonaccessoires, kleding, eten, drinken, en zo kan ik nog 100 dingen benoemen. Geweldig! Als je dan toch onderweg bent is het ook leuk om bij Sal de Ibiza te stoppen. Hier verkopen ze kruiden en zout. Dit is gewoon een super leuke winkel, en leuke producten voor in je keuken in Nederland. Je wordt alleen al helemaal vrolijk van de verpakkingen. Hier verkopen ze ook parfum van Campo de Ibiza. Hele aparte geuren. Mijn moeder is er helemaal verliefd op en als zij hem op heeft in de winkel krijgt ze hier ook super vaak complimenten over.

Voordat ik dadelijk een heel boek schrijf eindig ik met het stappen. Stappen op Ibiza is peperduur. Voor entree betaal je al snel €65,- en een wijntje kost gemiddeld €25,-. Ushuaia is wel heel erg vet om een keer mee te maken. Hier komen in de zomer DJ’s als David Guetta, Hardwell, Kygo en ga zo maar door! Deze DJ’s zijn ook vaak te vinden in Pacha, maar deze discotheek vind ik zelf tegenvallen. Vooral omdat je bijna €100,- kwijt bent om alleen nog maar binnen te staan met 1 wijntje. Er is een partyagenda van het hele jaar te vinden op www.ibizaxperience.eu. Kaarten voor deze feesten kun je gemakkelijk op Ibiza zelf kopen. In Ibiza-stad lopen proppers de ze verkopen en vaak zijn ze ook in je hotel verkrijgbaar. In Figueretas zit Fusion waar je heerlijke betaalbare cocktails kunt drinken en echt kunt blijven chillen. Ze hebben ook een goede kaart voor hapjes. Nu ga ik toch weer de oer-Hollandse meid uithangen om ook nog even café de Hoeck te promoten in Figueretas. Mensen die het kennen snappen waarom. Dit is een Hollandse kroeg, waar het suuuper gezellig is en altijd feest is! Mocht je in de buurt zijn is het leuk om gewoon even een kijkje te gaan nemen, alhoewel ik ervan overtuigd ben dat je dan blijft hangen hahaha.

Hopelijk heb ik jullie zo een beetje geinformeerd over Ibiza. Ik kan nog uren doorgaan, maar heb het kort proberen te houden. Heb je ergens tips over nodig of wil je gewoon advies over iets? Stuur gerust een mail naar info@fashion-addicts.nl.

 

Nu de webshop online is en dus veel nieuwe klanten in mijn webshop ontvang, vind ik het toch netjes om mezelf (het gezicht achter Fashion Addicts) even voor te stellen. Mijn naam is Demy Adams en ik ben 21 jaar. Op 30 mei 2013 ben ik als 19-jarige broekie naar de Kamer van Koophandel gestapt om Fashion Addicts ‘officieel’ te maken. Met een klein budget startte ik met een kledingrek bij mijn moeder in de nagelsalon, waar ik toen zelf ook als nagelstyliste actief was. De eerste reacties van de klanten waren super en boven mijn verwachtingen. Ik reed al snel 2x in de week naar Amsterdam om de voorraad aan te vullen. Op zondagen was ik op allerlei lifestyle evenementen te vinden door heel Nederland. Door alle enthousiaste reacties besloot ik om 2 avonden in de week een showroom ter beschikking te stellen. Deze avonden werden met de week drukker! Ondertussen studeerde ik af als Maatschappelijk Werkster op het ROC in Tilburg. Ik stond ook echt op een punt dat ik niet meer wist wat ik moest doen. Ging ik verder als Maatschappelijk Werkster (wat ik ook super leuk vond), of als ondernemer in de mode?... Lastig!

Uiteindelijk heb ik voor het laatste gekozen. Ik was er ook meteen een leuke opleiding bij gaan zoeken en kwam uit bij Advanced Business Creation aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Bij deze opleiding staat ondernemen, marketing, innovatie en creativiteit centraal. Echt een supertoffe opleiding, die ik nog steeds met veel liefde en plezier volg. Ondertussen was ik al een jaar actief met Fashion Addicts. Ik merkte echt aan de avonden waarop ik geopend was, dat er super veel vraag was naar een fysieke winkel… Voor mij ook wel een droom die ik werkelijkheid kon maken... En dat deed ik! Op 1 oktober 2014 opende ik op 20-jarige leeftijd Fashion Addicts’ eerste boutique. Ik ben deze uitdaging vol enthousiasme aangegaan en ben er tot de dag van vandaag onwijs blij mee en trots op. Het geeft mij zoveel energie om klanten te adviseren, wekelijks de laatste musthaves in te kopen in Amsterdam, Parijs en Ibiza, nieuwe mensen te leren kennen, maar ook de kennis die ik op doe vanuit mijn opleiding vind ik geweldig om toe te passen binnen mij eigen onderneming.

Mijn docenten hebben mij ook de mogelijkheid gegeven om stage te lopen bij mezelf. Afgelopen half jaar heb ik die stage uitgevoerd en afgerond met een 9,6. Ik heb in dit half jaar onderzoek gedaan naar de behoeften van mijn klanten. Hier kwam heel duidelijk uit dat er een webshop moest komen. Ook hier is veel tijd in gaan zitten en heb vorige week vol trots de webshop online geknald! Ik ben ook echt verbaasd over de bestellingen die afgelopen week binnen zijn gekomen en wil alle nieuwe klanten ook bedanken voor hun vertrouwen in Fashion Addicts. Niet alleen deze mensen wil ik bedanken, maar ook echt mijn klantenkring uit de winkel. Door jullie vertrouwen en enthousiasme was ik nooit zo ver gekomen, DANK! :-) Ondertussen zit ik natuurlijk niet stil en ben ik druk bezig met het uitwerken van een nieuw idee. Dit wordt deze week bekend gemaakt…. SPANNEND! Ik wil ook wekelijks een BLOG plaatsen over allerlei verschillende onderwerpen en activiteiten in mijn leven als student, ondernemer maar ook gewoon als mijzelf! Tips zijn altijd welkom! Leuk in ieder geval dat jullie benieuwd waren naar het gezicht achter Fashion Addicts en hopelijk tot de volgende BLOG?!

 

 

 

© 2015 - 2021 Fashion Addicts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel